Aamulypsyn vitsistä tuli totta – Kiuruveden jäähallista tulee Aamulypsy-Areena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin radion aamuohjelma Aamulypsy on saamassa merkittävän tunnustuksen, kun Kiuruvedelle on tulossa ohjelman nimeä kantava areena. Uusi nimi otetaan käyttöön ensi viikonloppuna juhlavin menoin. Tapaus sai alkunsa, on Aamulypsy-ohjelmassa pohdittiin areenojen nimiä eri kaupungeissa. Samalla todettiin kieli poskessa, että Aamulypsy ansaitsisi oman areenan.

Kiuruveden kunta otti yhteyttä suosikkiohjelman tekijöihin ja pian kunnan jäähalli oli päätetty nimetä uudelleen. Lauantaina 12. maaliskuuta hallin nimeksi tulee Aamulypsy Areena. Uuden nimen kunniaksi järjestetään jäähallilla ja sen ympäristössä kansanjuhla lauantaina kello 15.00 alkaen.

– Tapahtumassa tarjotaan Iltalypsyn keittämää mykyrokkaa 300 ensimmäiselle tulijalle. Kun juhlallisuudet on saatu suoritettua, ohjelma jatkuu jääkiekkopelillä, johon on vapaa pääsy. Kiuruveden 3.divarin edustusjoukkue KK-81 kohtaa Kontiolahden Kajastuksen klo 16.00 alkavassa pelissä. Jääkiekkopelin erätauoilla yllätysohjelmaa. Paikalla Suomipopin Aamulypsyn juontajia, Kontiolahti tiedottaa.