Jenna Jameson opettelee kävelemään uudestaan – nousi jo pyörätuolista seisomaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen aikuisviihdetähti, 47-vuotias Jenna Jameson paljasti maanantaina, että hän käyttää nyt kävelytukea liikkumiseen taistellessaan mysteerisairautta vastaan. Hän ei pysty vieläkään seisomaan ilman tukea. Nainen toipuu hiljalleen, mutta alkuperäistä sairastumisen syytä ei tiedetä vieläkään.

– Vahvistun, Jameson kirjoitti Instagramin tarinoissa julkaisemaansa kuvaan kävelutukeen nojaten. Tarina on nähtävissä vain 24 tuntia, joten se on jo poistunut palvelusta.

Kolmen lapsen äiti kertoi aiemmin, että hän makaa lähinnä vuoteessaan sairautensa vuoksi. Lääkärit eivät ole vielä pystyneet määrittelemään, mikä naisen on nujertanut petiin. Jamesonilla on 12-vuotiaat kaksoispojat Journey ja Jesse entisen kumppaninsa Tito Ortizin kanssa ja neljävuotias tytär Batel poikaystävänsä Lior Bittonin kanssa.

– Olen edelleen sairas, kuten näette. Olen sängyssä, mutta olen kotona, mikä on todella mukavaa. Olen nukkunut paljon. Emme tiedä mitä tarkalleen tapahtuu. En edelleenkään pysty seisomaan kunnolla, mutta voin paremmin ja asiat sujuvat pikkuhiljaa, joten kiitos tuestanne, hän sanoi aiemmin Instagram-videolla.

Jameson asuun Yhdysvaltojen Havaijilla. Hän vietti kuukauden sairaalassa. Naisella oli ollut ensin pahoinvointia muutaman viikon ajan kunnes hänen jalkansa pettivät alta.