Blockfestin tekijöiltä uusi Rap City -kiertue

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rap City on ensimmäistä kertaa järjestettävä ajankohtaisten rap-nimien yhteiskiertue, joka kiertää keväällä neljässä kaupungissa. Kiertuepaikat ovat Jyväskylä, Tampere, Oulu ja Vantaa. Jokaisella keikalla on mukana neljää vakioartistia ja lisäksi lavalla nähdään vierailijoita.

Yksipäiväisenä ulkoilmatapahtumana järjestettävällä Rap City -kiertueella vakioartisteina ovat Gettomasa, Ibe, Etta ja Sexmane. Kiertue käynnistyy 28. toukokuuta Jyväskylän Lutakonaukiolta, jossa ovat lisäksi mukana Pyrythekid, Shakkii ja Pessa.

4. kesäkuuta Rap City rantautuu Tampereen Eteläpuistoon, jossa vierailijoina ovat mukana Costi, SMC ja Jami Faltin. Oulun Kuusisaaressa 11. kesäkuuta vierailevat tähdet ovat Madboiali, Stepa ja Baloboiz. Kiertue päättyy 18. kesäkuuta Vantaalle, jossa vierailijoina ovat mukana Theo Fuego & Friends, Ares, Ege Zulu ja Senya.