Ed Sheeranin Olympiastadionin konsertti loppuunmyyty – lisäkonserttiin vielä lippuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ed Sheeranin ensi kesän Suomen konserttiin haluavien on syytä hankkia liput pian. Tähden kahdesta Helsingin Olympiastadionin konsertista ensimmäinen on jo myyty loppuun.

Ed Sheeranin lauantaina 20. elokuuta Olympiastadionilla järjestettävä konsertti on loppuunmyyty. Sunnuntaina 21. elokuuta järjestettävään lisäkonserttiin on saatavilla vielä lippuja sekä permannolle että hyville istumapaikoille. Lippujen ainoa virallinen lipunmyyntikana on Lippu.fi.

Ed Sheeranin kiertue alkaa huhtikuussa Dublinissa. Olympiastadionin konserteissa tähti esiintyy keskelle tapahtumapaikkaa sijoitetulta 360-lavalta. Sheeran on ensimmäinen uudistetulle Olympiastadionille julkistettu ulkomainen esiintyjä.