Vuoden 2022 yllättävät sisustustrendit listattiin – sopisiko sinun kotiisi?

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sisustustrendit ovat muuttuneet skandinaavisen pelkistetyistä runsauteen ja näyttävyyteen. Kreikkalaiset jumalpatsaat ovat nyt saapuneet ihmisten olohuoneisiin ja muu hellenistinen taidesuuntaus luo esimerkkiä vuoden 2022 sisustusmuodista.

Koristelistat, kipsiesineet ja paneelit ovat nyt suosituimpia kuin vuosiin. Tyylejä yhdistellään rohkeasti eri vuosikymmeniltä, mutta näyttävät yksityiskohdat luovat nyt trendikkäimmän silauksen. Koristelistat ovat täynnä krumeluureja sekä koukeroita.

Paksut ja leveät karmit ovissa sekä ikkunoissa, kreikkalaisia hahmoja patsaissa ja tapetteja, joissa on hellenistisiä vaikutteita. Marmori ja kipsi tulevat koteihin nyt ryminällä eri muodoissa. Pylväät kuuluvat myös tyyliin, mikä näkyy niin talon ulkopuolella kuin sen sisällä.