Kendall Jenner yläosattomissa – tequilaa ainakin riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien sisarusten nuorempaa puoliskoa edustava Kendall Jenner on luonut uraa mallina ja somevaikuttajana. Nyt Kendall on julkaissut sosiaalisessa mediassa alastonkuvansa, josta nousi heti kohu, koska siinä poven sumennus ei riittänyt peittämään intiimejä ruumiinosia. Lisäksi hänen epäiltiin ottaneen silikonia rintoihinsa.

Tällä kertaa Kendall nähdään poseeraamassa näyttävästi pelkissä biksujen alaosissa, eli yläosattomissa. Samassa päivityksessä hän mainostaa omaa tequilamerkkiään, joten tuolla reissulla ei taatusti tule meksikolaisesta trendijuomasta puutetta.

Kendall Jenner kuvattiin taannoin myös alastomana, kun hän poseerasi luksusluokan kuvakirjaa varten. Otokset levisivät nopeasti verkkoon, mutta sosiaalisessa mediassa niitä ei kuitenkaan julkaisu sensuroimattomana. Aika näyttää poistetaanko tuorein päivitys.