Pommiryhmä kutsuttiin sairaalaan – räjähde jumissa miehen takapuolessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisen maailmansodan ajalta peräisin oleva räjähde oli jäänyt jumiin miehen peräsuoleen. Mies hakeutui ensiapuun Yhdistyneen kuningaskunnan Gloucestershiressa. Turvallisuusmääräys edellytti, että paikalle kutsuttiin pommiryhmä.

Explosive Ordnance Disposal Team (EOD) lähetettiin sairaalaan tutkimaan asiaa. Lääkärit saivat poistettua pommin turvallisesti miehen peräsuolesta, ja pommiryhmä totesi räjähteen vaarattomaksi. Mies kertoi liukastuneensa ja pommi oli uponnut hänen takamukseensa siinä vaiheessa.

Räjähde on kaksi tuumaa leveä ja kuului miehen sotilasmuistokokoelmaan. Hän kertoi panneensa ammuksen lattialle, sitten hän liukastui ja kaatui sen päälle. Pommiryhmän mukaan 17 x 6 senttimetrin kokoista pommia käytettiin perinteisesti passarintorjunta-aseissa, Insider uutisoi.