Lottie Mossin alusvaatteet eivät liikaa peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaine julkkiskaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista.

Viime aikoina jopa alastomana poseerannut Lottie on ajoittain venyttänyt somepalvelujen sääntöjen rajoja rohkeilla poseerauksillaan, joissa hänen intiimit ruumiinosansa ovat lipsahtelleet näkyviin. Nyt hän esittelee erittäin paljastavia alusvaatteitaan sosiaalisen median seuraajiensa iloksi.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.