Vinetria esitteli vartalonsa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehdistölle tihkui taannoin tietoja, joiden mukaan 44-vuotias räppäri Kanye West tapailisi 22-vuotiasta mallikaunotarta, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko nähtiin taannoin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa. Kanye West ei vahvistanut suhdetta, mutta suhde Kardashianiin on historiaa.

Nyt Vinetria on jakanut suurelle seuraajajoukolleen upean kuvasarjan, jossa kurvitar poseeraa hyvin niukoissa vaaleanpunaisssa biksuissa. Asussa ei ollut kangasta ainakaan tuhlattu, sillä se onnistui hädin tuskin peittämään intiimit ruumiinosat.

Kanye West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian on puolestaan yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat helmikuussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye West sanoi vasta äskettäin, että haluaisi olla edelleen yhdessä Kimin kanssa.