Elsa Hoskin biksuissa kangasta ei ainakaan tuhlattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Tällä kertaa tuore perheenäiti nähdään poseeraamassa vaaleanpunaisissa hyvin niukoissa biksuissa kallion kupeessa auringossa poseeraten. Asuvalinnassa ei oltu kangasta ainakaan tuhlattu, sillä esimerkiksi biksujen alaosa oli erittäin niukka.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.