Prisman uusi aluevaltaus – intiimivälineet tulivat supermarkettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prisman verkkokauppaan tuodaan tammikuun aikana myyntiin valikoima aikuisten intiimivälineitä, joista voi nauttia yksin tai kumppanin kanssa. Prisma vastaa kertomansa mukaan vuosi vuodelta kasvaneeseen näiden välineiden kysyntään. Valikoimaan tulee yhteensä 50 erilaista välinettä intiimiin nautintoon.

– Pandemia-aika kiihdytti kysyntää entisestään. Muiden tuotekategorioiden myynneistä olemme nähneet, että suomalaiset ovat viettäneet paljon aikaa kotona ja omaan hyvinvointiin on haluttu panostaa. Nyt on juuri sopiva hetki tuoda niin yksin kuin kumppanin kanssa käytettäväksi sopivia kysytyimpiä tuotteita myyntiin verkkokauppaamme, kertoo Prisman myyntijohtaja Päivi Hole.

Valikoimasta löytyy muun muassa hieromasauvoja, pepputappeja, sukuelinrenkaita ja muita markkinoiden suosituimpia tuotteita. Tuotteet tuodaan Suomeen S-ryhmän oman hankinnan ja tarkan laadunvalvonnan kautta. S-ryhmä myös suojaa asiakasdataansa vahvasti ja asiakas voi luottaa ostotietojensa olevan anonyymejä ja turvassa.

– Meille on tärkeää tuoda tarjolle tuotteita, jotka sopivat useimmille ikään, sukupuoleen tai kumppaniin katsomatta, toteaa Hole.