Uusi suoratoistopalvelu Suomeen – nyt hemmotellaan brittitelevision faneja

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelujen määrä kasvaa entisestään. Huhtikuun lopussa Suomessa aloittaa toimintansa BritBox, joka keskittyy täysin brittiläiseen televisiosisältöön.

Britbox sisältää paitsi BBC:n, ITV:n, Channel 4:n ja Channel 5:n tuotantoja, myös yksinoikeudella esitettävää alkuperäismateriaalia. Alun perin Yhdysvalloissa vuonna 2017 toimintansa aloittanut palvelu on sittemmin levinnyt myös Britteihin, Kanadaan, Australiaan ja Etelä-Afrikkaan.

Britboxin yksinoikeussarjoihin lukeutuvat muun muassa Trainspotting-kirjailija Irvine Welshin romaaniin perustuva Crime ja Greg Daviesin tuore komediasarja The Cleaner. Palvelussa on tarjolla myös lukuisia suomalaisille jo tuttuja suosikkisarjoja kuten Masterchef UK, Line of Duty, Peaky Blinders, The Office, Todella Upeeta, Musta Kyy ja Mennyt maailma.

Britbox aloittaa Suomessa 28. huhtikuuta. Palvelun hinta on 7,99 euroa kuukaudessa tai 59,99 vuodessa.