Laulaja Anne Mattila odottaa lasta – paljasti uutisen ihastuttavalla somevideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen iskelmätähti ja taidemaalari Anne Mattila on tehnyt uraa suomalaisella musiikkikentällä vuosituhannen vaihteesta saakka. Nyt laulaja on yllättänyt fanit paljastamalla odottavansa perheenlisäystä.

Anne Mattila paljasti olevansa raskaana Instagramissa julkaisemallaan videolla. Siinä hän tekee pikamaalauksen puolisonsa, rumpali Kari Tenkulan lapsuudenkengistä.

– Olen niin ihmeissäni ja onnellinen, että saan pukea samanlaiset oman vauvani jalkaan elokuun lopussa. Tämä on melkoinen ihme ja olemme erittäin onnellisia ja odotamme malttamattomana, Mattila kirjoitti.

Anne Mattila tulee esiintymään kevään ja kesän aikana eri puolilla Suomea. Muun muassa Perutaan häät -hitistä tunnettu tähti on nähty myös suosituissa Tanssii tähtien kanssa ja The Voice of Finland -ohjelmissa.