Muistatko MTV-teiniäiti Amber Portwoodin? Muutti hurjasti tyyliään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n Teen Mom OG -realitysarjasta tunnettu Amber Portwood pidätettiin kolme vuotta sitten poikaystävän pahoinpitelystä epäiltynä. Hänen epäiltiin uhkailleen Andrew Glennonia vaarallisella teräaseella. Asiaa on puitu vasta äskettäin oikeudessa.

Ongelmista huolimatta Amber kuitenkin säteilee sosiaalisessa mediassa positiivista ja itsevarmaa kuvaa. Hän on vaalentanut hiuksensa platinablondiksi ja kehuu elämänsä olevansa nyt aiempaa hauskempaa.

Portwoodin ja Glennonin kerrotaan ajautuneen riitaan, joka muuttui pian fyysiseksi. Portwood otti esiin viidakkoveitsen ja löi sillä ovea, jonka takana poikaystävä piilotteli. Glennon on sittemmin yrittänyt muuttaa poikansa Jamesin kanssa pois osavaltiosta, mutta Portwood ei ole antanut lapsen äitinä lupaa tähän. Hän haluaa asua poikansa lähellä.

https://www.instagram.com/p/Ccs7gtRpaGs/