Scott Disick iski tulikuuman kaunottaren – englantilainen ja elegantti malli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-sarjasta monille tunnetuksi tullut realitytähti Scott Disick on deittaillut jo useampia nuoria mallikaunottaria Kourtney Kardashianista erottuaan. Miehen viimeisin valloitus on englantilainen Rebecca Donaldson.

Scott Disickin uusi tyttöystävä julkaisee paljastelevia kuvia Instagramiin. Hän on tarinoiden puolella julkaissut otoksia, joissa nauttii lämpimästä säästä pienen pienissä bikiniosissa. Pariskunta nähtiin ensimmäisen kerran virallisesti yhdessä The Kardashians -ohjelman ennakkonäytöksessä punaisella matolla.

Scott Disickillä on kolme lasta liitostaan Kourtney Kardashianin kanssa. Hän on aiemmin seurustellut huomattavasti itseään nuorempien mallien, Sofia Richien ja Amelia Hamlinin kanssa. Rebecca Donaldson on 27-vuotias.