Amber Heardin tiimi yritti keskeyttää oikeudenkäynnin – tuomari ei hylännyt kannetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heardin lakimiestiimi aloitti tapauksensa esittelyn tiistaina. He yrittivät kuitenkin saada Johnny Deppin kunnianloukkaussyytettä hylätyksi ennen tätä. Moni on ihmetellyt asiaa, jos Heard kuitenkin pysyy edelleen lähisudenväkivaltaväitteidensä takana. Miksi hän ei halunnut astua oikeuden eteen todistamaan?

Heardin asianajaja J. Benjamin Rottenborn väitti tiistaina, että Deppin tiimi ei esittänyt riittäviä todisteita todistaakseen, että heidän päämiehensä herjasi Johnny Deppiä vuonna 2018 Washington Postissa julkaistussa esseessä. Vastauksena Rottenbornin lausuntoihin Deppin asianajaja vastusti hylkäämispyyntöä sillä perusteella, että hänen asiakkaansa toimitti useita uskottavia todistajia, asiakirjoja ja aitoja nauhoitteita oikeuteen, Los Angeles Times uutisoi.

On myös todistettu, että Heard pahoinpiteli Deppiä fyysisesti. Deppin asianajaja Benjamin Chew vakuutti, että ainoa hyväksikäyttäjä ja pahoinpitelijä salissa oli Heard. Johnny Depp menetti lukuisia työtarjouksia väkivaltasyytösten takia ja mies penää kunniaansa takaisin sekä 50 miljoonan dollarin korvauksia menetetyistä tuloista.