Nyt paljastui pakara – supermallin iltapuku ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Taannoin ystävänpäivän kunniaksi supermalli jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän poseerasi kameralle Victoria’s Secretin alusvaatteissa.

Tällä kertaa Bella on saanut ylleen Jean Paul Gaultierin suunnitteleman iltapuvun, jossa ei ole kangasta ainakaan tuhlattu. Asu nimittäin paljastaa melkoisesti sisältöään ja toisen pakaran lopulta kokonaan.

Bella Hadid oli taannoin otsikoissa myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Huippumalli paljasti olleensa ilman alkoholia puolen vuoden ajan, ja paljasti päättäneensä lopettaneensa juomisen toistaiseksi. Tähden mukaan hän pelkäsi kontrollin menettämistä alkoholin käytön vuoksi.