Mies söi hampurilaisia Starbucksin parkissa – sai satasen sakot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen Bob Spink on vannonut, ettei ei enää koskaan mene lähelle Starbucksia. Syynä on hänen saamansa sadan punnan suuruinen sakkolappu. Hän sai sakot syötyään McDonald’sin aterian Starbucks-kahvilan pysäköintialueella.

Spink ei löytänyt vapaata parkkipaikkaa pikaruokaravintolan läheisyydestä. Hän parkkeerasi autonsa läheisen Starbucksin eteen, jossa hän ja hänen tyttöystävänsä viettivät 16 minuuttia aterioita syödessään. Mies sai myöhemmin postissa 100 punnan sakon, Wales Online uutisoi. Summa on noin 117,5 euroa.

– Olimme ostaneet vain 12 punnan tilauksen McDonald’sista ja pysäköintialue oli täynnä. Pysäköimme Starbucksin edustalle syömään, koska siellä oli runsaasti tilaa, Spink kertoo sosiaalisessa mediassa ja toivoo, että ihmiset varovat toistamasta samaa virhettä kuin hän.