Bikinien yläosasta näkyi läpi – Hailey Bieber biletti näyttävässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Hailey Bieber joutui viime viikolla sairaalaan. Justin Bieberin vaimonakin tunnettu 25-vuotias tähti kärsi torstaina oireista, joiden taustalta paljastui aivoihin muodostunut veritulppa. Hailey kuvaili kokemusta yhdeksi elämänsä pelottavimmista. Sittemmin hän on kuitenkin jo päässyt palaamaan arkeen.

Nyt Hailey nähdään poseeraamassa asussa, jossa hänen rintojaan peittivät näyttävät bikinit, joista näkyi selvästi läpi. Siksi kaunotar oli joutunut käyttämään tarraa nänniensä peittona. Lopputulos oli kuitenkin tyylikäs ja taatusti katseita kääntävä.

Hailey Bieberin aivoinfarkti tapahtui vain viikkoja sen jälkeen, kun Justin Bieber sairastui koronaan. Syyskuussa 2018 naimisiin mennyt pariskunta juhlisti taannoin Justinin 28. syntymäpäiväänsä.