Seiska: Stefan Therman viihtyi vapun kultamekko-Iidan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomlainen Iida Vainio nousi yhdessä yössä suomalaisten tietoisuuteen, kun nainen nähtiin ensimmäisen kerran Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Hän oli sonnustautunut kultaiseen mekkoon ja meni olympialaisista tullutta kiekkoleijonien joukkuetta vastaan. Sittemmin Iidan elämään on mahtunut runsaasti käänteitä.

Seiska kertoo, että 18-vuotias Iida Vainio on viettänyt railakkaan vapun 34-vuotiaan liikemies Stefan Thermanin kanssa. Heidät on nähty juhlineen viikonlopun aikana yhdessä Teatteri-yökerhossa, Helsingissä. Iida on myös julkaissut videoita hulppeasta huoneesta luksushotelli Hilton Helsinki Strandista, jossa Thermanilla oli sviitti varattuna.

Iida Vainio on nähty aiemmin tamperelaisen thainyrkkeilyn maailmanmestarin Jesse Palannon seurassa. Hän on muuttanut Tampereelle, mutta on kotoisin Lappeenrannasta. Hän on mukana tällä hetkellä Aleksi Valavuoren Kultakorneri-ohjelmassa.

https://www.instagram.com/p/CX7FrfmIUAW/

https://www.instagram.com/p/CZDh1IwoMyd/