Mikä poseeraus! Elizabeth Hurleyn bikinivartalo vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa vähäpukeisiakaan kuvia. Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan. Hänen ikinuoruutensa on ihailtavaa.

Nyt ikinuori näyttelijäkaunotar nähdään poseeraamassa upeissa rantamaisemissa esitellen vähintään yhtä näyttävää vartaloaan, jossa eivät hänen ikävuotensa näy lainkaan. Tyrmäävä kaunotar kävisi vartalonsa puolesta yhä parikymppisestä mallikaunottaresta.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.