Murtovaras leikkasi nurmikon – vei ruohonleikkurin mukanaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Port Arthurin poliisilaitos on julkaissut valvontakameran kuvaamaa materiaalia teksasilaisesta murtovarkaasta Marcus Hubbardista. Videolla nähdään, kuinka hän kävelee omakotitaloon, ottaa omistajan ruohonleikkurin ja ryhtyy leikkaamaan sillä talon nurmikkoa.

Pian tämän jälkeen Hubbard nähdään juoksevan pihalta raahaten ruohonleikkuria mukanaan. Poliisin sireenit kuuleva voro hylkää ruohonleikkurin kujalle. Sen jälkeen hän välttelee kiinniottoa. Poliisin mukaan voro halusi testata ennen varkautta, että oliko ruohonleikkuri varmasti toimiva.

Hubbardista on tehty etsintäkuulutus. Olemme kertoneet aiemmin muun muassa rosvoista, jotka ovat nukahtaneet kesken ryöstökeikan. Harvemmin kukaan on kuitenkaan päätynyt leikkaamaan nurmikkoa ennen ryöstökeikkaa.