Henna Kalinainen iloitsee – asuntotarjous meni läpi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Henna Kalinainen on yhdessä Jarkko-rakkaansa kanssa etsinyt isompaa asuntoa jo tovin. Nyt taaperoikäisen tytön vanhemmat ovat löytäneet vanhan asuntonsa läheltä uuden kodin. Pariskunnan ehdollinen tarjous on mennyt läpi.

– Ollaan jo pitkään haaveiltu isommasta asunnosta ja vihdoin tuntuu, että se on mahdollista! Meidän tarjous nimittäin hyväksyttiin ja meidän asunto on nyt myynnissä, Kalinainen kertoo Metropolin blogissa.

– Ehtona tosiaan oman asunnon myynti, että saadaan meille viisiö tästä vierestä ja tämä prosessi on nyt alkanut. Voin sanoa, että hieman stressaa ja haave isommasta kodista on ollut jo pitkään suuri. Meidän pieneltä rakkaalta puuttuu oma huone ja nyt se olisi mahdollista saada.

Henna tekee parhaillaan töitä yrittäjänä, opiskelee ja on kotiäiti. Hän myöntää, että naisella on monta rautaa tulessa, mutta samaan aikaan hän on onnellinen, koska saa olla kotona lapsensa kanssa. Hän saa eniten voimaa perheestään.

– Kesältä odotan sitä, että saisimme sen uuden asunnon, kun tämä myydään ja pääsisin sisustamaan lastenhuonetta. Odotan myös innolla, kun Joanna nyt jo hiukan isompana pääsee nauttimaan kunnolla kesästä, merestä, järvestä, eläimistä ja auringosta.