Vanhemmat haastoivat poikansa oikeuteen – eivät saaneet toivomaansa lastenlasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intialainen pariskunta haastoi poikansa ja miniänsä oikeuteen, koska he eivät antaneet heille lastenlapsia kuuden vuoden avioliiton jälkeen. Haridwarista kotoisin olevat Sadhana ja Sanjeev Prasad jättivät tässä kuussa oikeuteen vetoomuksen, jossa he vaativat 50 miljoonan Intian rupian, eli noin 612.700 euron vahingonkorvauksia 35-vuotiaalta pojaltaan ja hänen 31-vuotiaalta vaimoltaan.

CNN:n mukaan pariskunta väittää käyttäneensä noin 20 miljoonaa Intian rupiaa, eli 245.000 euroa ainoan lapsensa kasvattamiseen. Asianajajan mukaan pariskunta kasvatti, koulutti ja mahdollistivat pojan uran lentäjänä. Tämä on kallista Intiassa. He ovat kateellisia naapureilleen, joilla on jo lastenlapsia.

Pariskunta on nyt vaatinut, että kerta poika on saanu heiltä siunauksensa mennä naimisiin, on hänen annettava vanhemmilleen lastenlapsia seuraavan vuoden aikana. Muuten pojan on maksettava korvauksia vanhemmilleen. Vetoomuksen mukaan Prasadit ostivat myös auton pojalleen ja miniälleen sekä maksoivat heidän häämatkansa. Intiassa nuorempien sukulaisten on perinteisesti pitänyt hoitaa vanhempiaan.