Jasmin Mäntylä surumielisenä: ”Oon käsitellyt tosi paljon omia ongelmia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen malli Jasmin Mäntylä aloitti uransa varhaisella teini-iällä, ja hän osallistui lukuisiin kauneuskilpailuihin alle 16-vuotiaana. Kunnallispolitiikassakin toiminut 39-vuotias nainen on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Hän on ollut parisuhteessa 20 vuotta vanhemman Jarmo Heikkisen kanssa.

– Halusin kertoa teille, miksi olen ollut joka kanavasta pois. Oon käsitellyt tosi paljon omia ongelmia, enkä ole parisuhteen takia voinut olla paljoa somessa tai kirjoittaa blogia. En tiedä, mihin tilanteeni johtaa, mutta toivottavasti parempaan, Jasmin Mäntylä kirjoittaa salaperäisesti Instagramiin surumielisen kuvan kera.

Jasmin Mäntylä on aiemmin kertonut ikävistä kohtaamisista kotikaupungissaan Oulussa. Paikkakuntalaiset tunnistavat Jasmin Mäntylän kaduilla, sillä hän on mallin uran lisäksi myös edustanut Kokoomus-puoluetta kunnallispolitiikassa. Nainen on myöntänyt, että ei käy mielellään anniskeluravintoloissa, koska ihmisten reaktiot julkisuuden henkilöihin ovat useimmiten ahdistavia ja ärsyttäviä.