Marika Fingerroos kuvan kera: ”Ei tämäkään perse ilmaiseksi tule”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen.

Nyt Marika on avautunut sosiaalisessa mediassa vartalostaan ja siitä miten hän joutuu näkemään vaivaa pitääkseen kurvinsa kurissa. Hän poseeraa kuvassa maastopyörän kera ja lataa avoimesti näkemyksiään.

– Ei tämäkään perse ilmaiseksi tule, joten kun syön ”paskaa”, niin joudun liikuttaa kroppaa. Mua on aina suoraan sanoen vituttanut ne sanonnat, et geenit, sun työ jne. Tottakai ne vaikuttaa, mutta summa summarum… Jos söisin ku huippu-urheilija, niin kyllä perse leveis. Joten fakta on, että jääkaapin ovi kiinni ja valitse millä sen täytät, Marika Fingerroos kirjoitti kuvansa yhteydessä.

43-vuotias Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, avasi maaliskuun lopussa intiimivälineitä myyvän Sain.fi-verkkokaupan yhdessä ystäviensä kanssa. Hän kertoo testanneensa kaikki tuotteet myös itse. Tuotteiden nimiä ovat muun muassa Herkkutatti, Ruusu, Delfiini, Pääskynen ja Pupu. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.