Supermalli imetti somekuvassaan – rohkea kuva rohkaisee muitakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallina tunnettu kaunotar Rosie Huntington-Whiteley vietti korona-ajan karanteenissa näyttelijämiehensä Jason Stathamin ja heidän pienen Jack-poikansa kanssa. Perhe oleskeli heidän hulppeassa Los Angelesin kodissaan suuren osan ajasta, mutta sitten muutti Englantiin, josta Rosie on kotoisin.

Supermalli on nyt esitellyt lapsensa ruokkimista tavalla, jota erityisesti Yhdysvalloissa usein jopa kavahdetaan. Rosie nimittäin imettää lastaan ja otti siitä samalla myös kuvat sosiaaliseen mediaan. Tarkoituksena lienee rohkaista muitakin naisia ruokkimaan lapsiaan luonnolliseslla tavalla. Kuvat on ikuistettu julkkisten suosimassa hotelli Cap-Eden-Rocissa. Hän ja Jason Statham osallistuvat Cannesin elokuvajuhlille.

Rosie Huntington-Whiteley on tottunut työnsä puolesta katsomaan itseään todella tarkasti ja tuntemaan oman ulkonäkönsä läpikotaisin. Suurimman osan ajasta Huntington-Whiteley on kuitenkin ajattelematta itsestään negatiivisesti vaan yrittää saada toimimaan kuvissa sen mitä hänelle on annettu.