Monette jo 11 kertaa naimisissa: ”Nykyinen liitto kaipaisi enemmän…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdekanava TLC esittää realitysarjaa, jossa seurataan avioliittoihin koukussa olevia. Addicted to Marriage -niminen ohjelmapläjäys on kertonut naisesta, joka on ollut naimisissa uskomattomat 11 kertaa.

– Kun rakastun, niin rakastun nopeasti. Minua on kosittu yli 28 kertaa, 52-vuotias Monette kertoi aiemmin ohjelman trailerilla.

Nyt hän paljastaa ystävättärelleen, että on seurustellut viimeisimmän poikaystävänsä Johnin kanssa kahden vuoden ja kolmen kuukauden ajan ja suhde on onnellinen, vaikka heillä ei olekaan avioliittoa solmittuna – vielä. Hän kuitenkin valittaa, että pariskunnan intiimielämä on liian kuivaa, eikä heillä ole ollut sutinaa vällyjen välissä peräti 11 viikkoon.

– Mitä järkeä asua jonkun kanssa, jos ei harrasta sitä? Se on todella tärkeää minulle, Monette kertoo.

Sen sijaan, että hän vaihtaa parisuhdetta, yrittää Monette korjata asiaa yhdessä Johnin kanssa. Nainen haaveilee kunnon laukauksesta takaisin eroottisen elämän pariin. Hän päättää ostaa uusia rohkeita alusvaatteita Johnin päänmenoksi ja samalla hurmata hänet sänkyyn. Valitettavasti Monette saa ainoastaan huutia käytettyään rahaa yli sata dollaria.