Uudet Vain elämää -tähdet paljastettiin – tähtikaarti lupaa hyvää tuotantokautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Vain elämää -ohjelma jatkuu tänä vuonna. Tänäkin vuonna kahdeksan tunnettua suomalaisartistia kokoontuu yhteen musiikkileirille Hirvensalmen Satulinnaan keskustelemaan syntyjä syviä ja esittämään toistensa kappaleita.

Vain elämään 13. kaudella mukana ovat Erika Vikman, Mikko Alatalo, Yona, Redrama, Pete Parkkonen, Meiju Suvas, Jyrki 69 ja Tommi Läntinen. Jo kymmenen vuotta sitten alkaneen ohjelman uudet jaksot nähdään Nelosella ja Ruutu-palvelussa syyskuusta alkaen.

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman tunnetaan muun muassa Cicciolina ja Syntisten pöytä -hiteistään. Muusikkona, toimittajaja, hiihdonopettajana ja kansanedustajana toiminut Mikko Alatalo on suomalaisen viihteen konkari, jonka levyjä on myyty yli 400 000 kappaletta. Tyylilajien välillä taituroiva laulaja-lauluntekijä Yona pakkittiin tänä vuonna Uni johon herään -albuminsa ansiosta Kriitikoiden valinta -Emmalla ja Teosto-palkinnolla.

Englanninkielisen hiphopin suomalaisiin edelläkävijöihin kuuluva Redrama on tehnyt uraa yli 20 vuotta ja voittanut lukuisia palkintoja. Idols-kilpailusta kuuluisuuteen singahtanut Pete Parkkonen tunnetaan energisenä ja yleistöä villitsevänä esiintyjänä. Kansan suosikkina paikkansa vakiinnuttanut Meiju Suvas on uransa aikana saanut useita kulta- ja platinalevyjä.

Jyrki 69 tunnetaan yleisöä niin Suomessa kuin maailmallakin 30 vuoden ajan villinneen The 69 Eyes -yhtyeen laulajana. Suuomalaisen rock-kentän kivijalaksikin tituleerattu Tommi Läntinen tunnetaan puolestaan 40-vuotisen uransa lukuisista hiteistä, kuten Via Dolorosa ja Syvälle sydämeen sattuu.