Marika Fingerroosilta kuuma poseeraus kotona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen. Äskettäin hän kertoi somessa joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen.

Nyt Fingerroos on esitellyt treeniensä tuloksia kotonaan poseeraamalla upeassa somekuvassa viettelevissä alusvaatteissa. Erityisesti kohukaunottaren povi nousee kuvassa päärooliin. Kuvansa yhteydessä Marika toteaa, ettei perjantai tuntunut tällä kertaa lainkaan perjantailta.

43-vuotias Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, avasi maaliskuun lopussa intiimivälineitä myyvän Sain.fi-verkkokaupan yhdessä ystäviensä kanssa. Hän kertoo testanneensa kaikki tuotteet myös itse. Tuotteiden nimiä ovat muun muassa Herkkutatti, Ruusu, Delfiini, Pääskynen ja Pupu. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.