Neljäskin Kanye Westin asianajaja otti lopputilin – likainen avioero on liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räpartisti ja muotisuunnittelija Kanye West on menettänyt jälleen yhden asianajajan liittyeen erovyyhtiin Kim Kardashianista. Lakimies Samantha Spector on jättänyt irtisanomisestaan kirjallisen ilmoituksen, eikä hän enää edusta Westiä asiakkaanaan. Hän on jo neljäs Kanye Westin leirin jättänyt asianajaja.

Eron syyksi on ilmoitettu asianajajan ja asiakkaan välisen suhteen katkeaminen. Spector on kuuluisa avioeroihin erikoistunut juristi ja hän otti tehtävän vastaan edellisen asianajajan Chris Melcherin lopetettua tehtävässä. Edellisellä kerralla irtisanomisen syyksi sanottiin se, että heidän suhteensa oli tullut äärimmäisen vaikeaksi, ja kommunikointi oli vähäistä, The Blast uutisoi.

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian haki avioeroa Westistä helmikuussa 2021. Heillä on neljä yhteistä lasta. Hän on pahoitellut entisen miehensä käytöstä perheelleen ja luvannut, että ei annan enää koskaan kenenkään satuttaa läheisiään. Hän ei voi kontrolloida sitä, miten joku toimii. Hän voi kuitenkin vaikuttaa siihen, miten hän itse asioihin reagoi.