Mikä rintavako! Jennifer Lopez käänsi katseet auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja poptähti Jennifer Lopez palasi tänä vuonna yhteen vanhan kihlattunsa, näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Taannoin tähti juhlisti 52. syntymäpäiväänsä laveissa merkeissä 140 miljoonan dollarin luksusjahdilla Rivieralla, mutta sittemmin meno on taas hieman rauhoittunut.

Nyt JLo poseeraa näyttävästi biksuissa ja mustassa paidassa nauttiessaan auringosta. Kuvansa yhteydessä poptähti kertoo, että kesämoodi on alkanut, ja se on helppoa näiden kuvien perusteella uskoa.

Jennifer Lopez jakoi taannoin syntymäpäivälomaltaan kuvia, joissa hän poseerasi Ben Affleckin kanssa Italian Amalfin rannikolla romanttisissa merkeissä. Kaksikon uuden suhteen tulkittiin olevan vakaalla pohjalla. Kohuparin värikäs on-off -suhde nousi tuolloin välittömästi maailman viihdelehdistön otsikoihin.