Teflon Brothers siirtyi virolaiselle levy-yhtiölle ja rakkauslaulun Virolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yli 300 miljoonaa striimausta kerännyt ja monista hiteistä tunnettu Teflon Brothers -yhtye on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen Viron Universal Musicin kanssa. Yhtye kertoi asiasta Viron suurlähetystössä järjestetyssä tilaisuudessa.

– Teflon Brothers on ollut bändi jo vuodesta 2006. Matkan varrelle on sattunut monenlaista tilaisuutta ja tapahtumaa, mut nyt ollaan kääntämässä täysin uudenlaista sivua meidän uralla. Ollaan vietetty kuluvan vuoden aikana paljon aikaa Virossa ja erityisesti Tallinnassa ja ollaan koko bändi rakastuttu syvästi maan tunnelmaan, joten siksi tää aluevaltaus tuntuu erityisen hyvältä, Pyhimys kertoo.

– Vaikka saimmekin jo Viron e-kansalaisuudet, tullaan toistaiseksi pitämään kirjat Suomessa ja räppäämisessäkin pitäydytään vielä äidinkielessä. Aga aeg näitab, eli aika näyttää. Odotetaan tietty innolla myös yhteistyötä paikallisten artistien kanssa.

Uuden yhteistyön ensimmäinen julkaisu näkee päivänvalon tämän viikon perjantaina. Yhtye uudelleenversioi legendaarista Juice Leskisen vuoden 1983 kappaletta Eesti On My Mind muovaten biisistä modernin rakkauslaulun Virolle. Julkaisu on ensimmäinen suomalaisen yhtyeen julkaisema kappale Viron Universal Musicin kautta, mutta myös ensimmäinen Juicen tästä kappaleesta tehty cover-versio. Kappaleessa vierailee Siim Liivik, eli Märkä-Simo.

Teflon Brothers on lukuisista jättihiteistään tunnettu yhtye, jonka muodostavat rap-artistit Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli. Yhtye tunnetaan hittien lisäksi aktiivisesta keikkailusta ja vauhdikkaista live-esiintymisistä. Bändi on lähes 20-vuotisen uransa aikana ollut monessa mukana. Teflon Brothers on muun muassa etsinyt uutta jäsentä nettihuutokaupassa, laulattanut suomalaisia lähes 20 miljoonaa striimanneilla Pämppää ja Hubba Bubba -kesähiteillään sekä viimeisimpänä pyrkinyt Euroviisuihin yhdessä eurodance-kuningatar Pandora kanssa.