Nina Agdal esitteli rantakuntonsa – samassa lehdessä kuin Lotta Hintsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal tunnetaan sosiaalisessa mediassa hyvästä kunnostaan ja rennosta asenteestaan. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva supermalli on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Nyt Nina on saanut kunnian poseerata maailman arvostetuimman uimapukunumeron kuvissa, joissa hänet nähdään esimerkiksi punaisissa biksuissa.

30-vuotias tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä. Agdal tunnetaan siitä, että hän avaa arkeaan joskus hyvinkin rohkeasti seuraajilleen, joita on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.