Tupacin ideoima ravintola avattiin – perhe toteutti edesmenneen supertähden unelman

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Tupac Shakur mehehtyi traagisesti vuonna 1996. Nyt edesmenneet räppärin perhe on toteuttanut hänen haaveensa oman ravintolan perutamisesta.

Tupacin perhe avasi Los Angelesiin kahden viikon ajaksi Powamekka Cafe -nimisen pop up -ravintolan. Olympic Boulewardilla sijaitseva ravintola toteutettiin yhteistyössä kalifornialaisen Fixin Soul Kitchen -ravintolaketjun kanssa. Tarjolla on Yhdysvaltojen eteläosien ruokakulttuurista tuttua lohturuokaa, kuten gumboa, friteerattua kanaa ja lihamureketta.

Tupac ideoi omaa ravintolaansa muistiinpanoissaan ennen kuolemaansa. Delish-sivuston mukaan räppäri halusi ravintolan tarjoilevan muun muassa maailman parhaita voileipiä ja ruokaa, jotka perustuvat sukupolvia vanhoihin resepteihin. Hän visioi Powamekka Cafesta paikkaa, johon kylmää maailmaa pakenevat ihmiset voisivat hetkeksi vetäytyä.