Päihdehoitolasta karannut Bam Margera löytyi – siirtyy uuteen hoitolaitokseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skeittilegenda Bam Margera tavoitettiin jo kesäkuun toisen karkumatkan jälkeen. Mies oli lähtenyt omin luvin päihdekuntoutujille tarkoitetusta avohoitolasta. Nyt Margera on passitettu toiseen laitokseen.

Margeraa etsivät poliiseihin liittynyt kriisioperaatioryhmä, johon kuuluivat myös tähden äiti ja isä. Muut perheenjäsenet soittivat Margeralle puhuakseen hänelle vakavasti. Tiedossa ei ole, oliko myös Margeran ex-vaimo Nicole Boyd mukana.

Margera halusi nähdä pariskunnan neljävuotiaan pojan, Phoenix Wolfin, mutta hänelle kerrottiin, että miehen täytyi ensin kirjautua takaisin hoitoon. Jackass-ohjelmassa esiintynyt mies on sijoitettu toiseen hoitolaitokseen, koska hän ei viihtynyt edellisessä asuntolassa.

TMZ:n mukaan Bam Margera ei ole syönyt hänelle määrättyjä lääkkeitä. Miehen perhe ja tiimi on ollut huolissaan addiktioiden uusiutumisesta. Hänen vaimonsa haki hiljattain avioeroa, mikä voi osaltaan vaikuttaa hatkojen ottamiseen. 42-vuotias perheenisä löytyi tällä kertaa Deerfield Beachilla sijaitsevasta hotellista.