Poika kiusasi siskon ruokavaliota – isä muutti rangaistukseksi koko perheen vegaaniksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perheenisä oli saanut tarpeekseen poikansa tökeröstä käytöksestä pikkusiskoaan kohtaan. 14-vuotias sisko on ollut vuoden ajan vegaani, mikä on erityisesti ärsyttänyt hänen 16-vuotiasta veljeään. Eräänä päivänä tyttö soitti isälleen töihin, että veli oli heittänyt kaikki hänen ostamansa vegaaniruoat roskikseen.

Isä ryntäsi kotiin ja huomasi, että teinipoika oli piilottanut tyttärensä omilla rahoillaan ostamansa vegaaniruoat. Tempusta suivaantunut isä ilmoitti pojalleen, että nyt koko perhe syö pelkästään vegaaniruokaa yhden kuukauden ajan. Jos poika haluaa eläinperäisiä tuotteita lautaselleen, on hänen hankittava ne omilla viikkorahoillaan.

Mies kysyi Redditin käyttäjiltä, ​​oliko hän kusipää? Poika oli valittanut kovasainaisesti vegaanirangaistuksesta ja valitti asiasta isovanhemmilleen. Isovanhemmat olivat moittineet rangaistusta ja kertoneet isän tekevän säännöllä pahoinpitelyä. Osa muistakin sukulaisista on sanonut rangaistusta liian ankaraksi ja teini-ikäinen poika on sanonut kärsivänsä. Redditorit ovat kuitenkin kehuneet isän ratkaisua, joka on enemmänkin opetus kuin rangaistus.