Mies, sinullako liian suuri sukuelin? Dokumenttiprojekti tarvitsee sinua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tekeillä on uusi Too Large For Love? -niminen dokumentti, jossa keskustellaan erittäin suuren sukuelimen kanssa elämisen ongelmista. Samalla esitellään katsojille myös huonoja puolia, joita valtavan siittimen kanssa voi syntyä.

Lähes puolet miesväestöstä toivoo, että heillä olisi isompi sukuelin. Silti toinen puolisko on tyytyväisiä varustuksensa kokoon. Liian suuri varustus voi kuitenkin tuottaa enemmän ongelmia kuin se antaa mielihyvää. Uusi dokumentti pyrkii ikuistamaan hankaluuksia, joita suuren sukupuolielimen kanssa voi ilmentyä.

Dokumentissa kerrotaan, kuinka valtava elin vaikuttaa intiimielämään ja millaista apua sitä mahdollisesti tarvitseville miehille on tarjolla. Dokumentin tuotantoyhtiö Spun Gold etsii projektiin miehiä, jotka ovat täysi-ikäisiä ja valmiita puhumaan jättikokoisen varustuksensa varjopuolista. Tuottajat ottaisivat myös mielellään yhteyttä sellaisilta henkilöiltä, joiden kumppani on astetta mojovammin varusteltu ja on valmis keskustelemaan siitä, millaista intiimielämä on heidän kanssaan.