Mariah Carey valitteli kosteutta – rintavako varastaa silti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mariah Careyn All I Want for Christmas is You on jo kahden vuosikymmenen ajan lukeutunut suurimpiin jouluhitteihin. Kappaleen suosiolle ei näy loppua, sillä se nousi taas tänä vuonna listaykköseksi Billboardin Hot 100 -listalla.

Parhaillaan Mariah Carey on monien muiden julkkisten tavoin viettämässä kesälomansa Välimerellä. Caprin saaren kosteus on kuitenkin ollut Mariahille liikaa ja hän valittelee sosiaalisen median päivityksessään sen vaikutuksia hiuksiinsa. Kuvassa päähuomion kuitenkin vie aivan jonkun muu kuin supertähden kiharat hiukset.

All I Want for Christmas is You nousi Hot 100 -listan ensimmäiselle sijalle myös kolmeksi viikoksi joulukuussa 2019 ja kahdeksi viikoksi joulukuussa 2020. Careyn jouluinen kappale julkaistiin alun perin vuonna 1994. Kyseessä ei ole ainoa jouluaiheinen hitti Billboardian Hot 100 -listalla. Toiselle sijalle nousi Brenda Leen Rockin’ Around the Christmas Tree ja yhdeksännelle sijalle puolestaan Whamin Last Christmas.