Claudia Romani rannalla – pakarat varastivat kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nykyisin asuva italialaissyntyinen glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi hänen pätevöidyttyään tuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Nyt Claudia on kysellyt seuraajiltaan mitkä hänen kuvistaan ovat näiden suosikkeja. Eräs otos ei menestynyt Instagramissa, mutta Facebookin puolella se sai suuren suosion. Siksi Romani päätti julkaista sen uudelleen myös Instagramin puolella. Otoksessa hänen pakaransa vievät pääroolin.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.