Naisen matkalaukusta löytyi 18 skorpionia – muista tarkistaa laukkusi sisältö

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matkalaukut on hyvä tarkastaa varovasti ja perusteellisesti ennen lähtöä lämpimissä maissa vieraillessa. Tavaroiden sekaan saattaa nimittäin päätyä yllättäviä salamatkustajia, kuten eräälle itävaltalaisnaiselle kävi.

Natternbachissa asuva nainen oli Kroatian lomalta palatessaan löytänyt matkalaukustaan skorpionin ja sen 17 pientä poikasta. Turistin onneksi hän välttyi hämähäkkieläimen pistolta. Nainen otti yhteyttä Itävallassa toimimaan eläinsuojaan Tierhilfe Gusentaliin.

Eläinsuojan työntekijät hakivat skorpionit turvallisesti hoiviinsa. Skorpioniemo poikasineen tullaan kuljettamaan takaisin Kroatiaan, jossa ne vapautetaan luontoon. Mirror-lehden mukaan skorpionien päätyminen Itävaltaan Kroatian matkoilta on yllättävänkin yleistä, sillä kyseessä on jo ainakin kolmas vastaava tapaus vuoden sisään.