Beverly Hillsin täydellinen nainen: ”Onnellisuus syntyy masennuslääkkeillä ja petipuuhilla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydellisissä naisissa esiintyvä realitytähti Erika Jayne on nyt paljastanut onnellisuuden salaisuuden. Nainen vannoo masennuslääkkeiden ja petipuuhien yhdistelmän nimeen.

– Nämä uudet masennuslääkkeet todella toimivat, viisikymppinen Jayne kertoi sarjan tuoreessa jaksossa.

Nainen haki apua mielenterveysongelmiinsa viime kaudella sen jälkeen, kun hänen oikeudelliset ja taloudelliset ongelmansa nousivat puheenaiheeksi. Lexapro-lääkkeen lisäksi hän kertoo viettäneensä enemmän aikaa makuuhuoneen puolella harrastaen.

Jayne haki eroa 21 vuoden avioliiton jälkeen miehestään Tom Girardista marraskuussa 2020. Naista on syytetty petoksesta ja hänellä on kymmenien miljoonien dollarien edestä maksurästejä. Erika Janye on noussut otsikoihin lääkkeiden vuoksi ennenkin, kun tuli ilmi, että hän nauttii niiden syömisen kanssa samaan aikaan alkoholia.