Isoisä juhli 80-vuotissyntymäpäivää – hyppäsi lehtikasaan koirien kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elämän pienistä iloista nauttimiseen ei ole ikärajaa. Tämän todistaa viraalina jo vuoden päivät levinnyt Youtube-video, jossa vanhus juhlistaa syntymäpäiväänsä hauskalla tavalla kahden koiran kanssa.

Videolla 80 vuotta täyttänyt mies on päättänyt hypätä juhlapäivän kunniaksi pihalla olevaan valtavaan lehtikasaan. Häntä seuraavat sometähtenäkin tunnettu labradorinnoutaja Stella ja sen sisko Mabel. Stellan omistajat vitsailvat yrittäneensä kertoa isoisälle syntymäpäivän viettämiseen olevan turvallisempiakin tapoja, ja että hän on kunnossa jälleen parin viikon päästä.

Videon koirille lehtikasoihin hyppiminen on jo tuttua puuhaa. Stella on nimittäin tähdittänyt jo lukuisia viraalivideoita, joissa se ottaa ilon irti syksyn lehtikasoista ryntäämällä suoraan niitä päin.