Lottie Moss kuvasi pakaroitaan – yläosattomana peilin edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkiskaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mutta nykyisin hän voi jo paremmin.

Nyt Lottie on poseerannut ilmeisesti kotipihallaan peilin ja kännykän edessä välillä yläosattomissa ja välillä täysissä biksuissa. Tuloksena on upeita kuvia sosiaaliseen mediaan, jossa hänet nähdään tällä kertaa esittelemässä erityisesti pakaroitaan.

Taannoin Lottie Moss kertoi pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.