Elon Musk herätti kohua somessa: ”Ostan Manchester Unitedin”

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljardööri Elon Musk kohahdutti taannoin ilmoittamalla ostavansa somepalvelu Twitterin. Kaupat joutuivat myöhemmin jäihin, mutta nyt Musk on herättänyt hämmennystä puheillaan hieman toisenlaisista kaupoista. Hän kertoi ostavansa tunnetun englantilaisen jalkapallojoukkueen.

– Ostan Manchester Unitedin. Olkaa hyvät, Musk twiittasi.

Twiitti ehti herättää keskustelua muun muassa joukkueen fanien keskuudessa. Osa ehti jo epäillä miljardöörin olevan tosissaan. Kaikki Manchester United -fanit eivät ole mielissään siitä, kuinka sen omistava yhdysvaltalainen Glazerin perhe johtaa joukkuetta.

Musk kuitenkin paljasti myöhemmin vain vitsailleensa. Hänen mukaansa kyse oli pitkään jatkuneesta Twitter-vitsistä, eikä hän suunnittele ostavansa urheilujoukkueita.