Keskisen kyläkaupassa tulvi rankkasateen seurauksena – suosittu ravintola pysyy suljettuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Pohjanmaalle iski keskiviikkona voimakas rankkasade. Se aiheutti ongelmia muun muassa Veljekset Keskisenäkin tunnetussa Tuurin kyläkaupassa vesivahinkojen muodossa.

Tuurin kyläkaupan sisään pääsi rankkasateen yhdeydessä iltapäivällä suuria määriä vettä. Ilkka-Pohjalaisen mukaan rakennuksen katolta lähtevät syöksyputket olivat pettäneet ja vettä oli päätynyt kaupan lattialle. Pelastuslaitoksen yksiköt hälytettiin paikalle imuroimaan vettä.

Varsinaisen kaupan lisäksi vettä tuli Miljoona Rock -ravintolaan. Kauppias Vesa Keskinen on kertonut Ilta-Sanomille ravintolan pysyvän suljettuna syyskuun puolelle saakka. Muu kyläkauppa jatkaa toimintaansa normaalisti, ja Miljoona Rockin toiminta korvataan Vesa’s Steakhouse -ravintolan pidennetyillä aukioloajoilla.