Masked Singer Suomi jatkuu – uudet hahmot paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Masked Singer Suomi -ohjelmassa esiintymislavan valtaavat toinen toistaan erikoisemmat hahmot. Tuomariston ja yleisön tehtävänä on arvailla ja päätellä, kuka suomalaisille tuttu tähti tai muu julkisuuden henkilö hahmon maskin takana piileskelee.

Masked Singer Suomi jatkuu syyskuussa neljännen tuotantokauden merkeissä. Uuden kauden juuri paljastettua, värikästä hahmokatrasta edustavat Banaani, Fikkari, Hodari, Kaappikello, Party Animal, Ritari, Sammakko, Sarvikuono, Siili, Ukkonen ja Örkki. Maskien takaa laulavien tähtien arvaileminen ei ole ainakaan hahmojen ulkomuodon perusteella helppo tehtävä.

Laulajien todellisia henkilöllisyyksiä arvailevat tälläkin kaudella Maria Veitola, Janne Kataja, Jenni Kokander ja Christoffer Strandberg. Masked Singer Suomi jatkuu lauantaina 3. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Kaksi ensimmäistä jaksoa on 1,5 tunnin pituisia, jonka jälkeen jaksot kestävät tunnin.