Blockfest teki kävijäennätyksensä – katso muhkea kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella jo 13. kerran viikonloppuna järjestetty Blockfest teki kaikkien aikojen kävijäennätyksensä, kun paikalla oli Nokia Arenan jatkot mukaan lukien yhteensä peräti 80 000 kävijää. Tällä kertaa Blockfest järjestettiin ensikertaa vain täysi-ikäisille kävijöille. Tuttuun tapaan festivaali oli loppuunmyyty jo ennakkoon. Stara oli luonnollisesti mukana ja julkaisee nyt muhkean kuvakoosteen Blockfesteiltä.

Perjantaina Ratinan stadionin päälavalle nousi vuosia odotettu päätähti 50 Cent, joka sai keikallaan yleisömeren haltioihinsa. Monien festarikävijöiden mielestä keikka oli juuri sitä mitä oli odotettu. Tuttuja hittejä ja karismaattinen maailmantähti. Se, että Fiftyn musiikki sytyttää yhä edelleen nuoret sukupolvet, tarkoittaa materiaalin kestäneen aikaa poikkeuksellisen hyvin.

Cledos, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Cledos, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Isac Elliot, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Gasellit, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Gasellit, Blockfest 2022, Kuva: Stara

Muita perjantain tähtiä olivat ruotsalainen Yung Lean, englantilainen Central Cee, virolainen Nublu, Pyrythekid, Pihlaja ja Gettomasa. Lauantaina kotimaisena pääesiintyjänä nähtiin energinen JVG, joka tarjoili huiman hittiputken pyrotekniikkoineen päivineen. Lauantaina Cledos veti todella upean keikan vierailijoidensa kanssa ja lunasti samalla oman haaveensa. Lauantain festaripäivän Ratinassa päätti yhdysvaltalainen Lil Uzi Vert.

Nokia Arenalla ensimmäistä kertaa järjestetyt festivaalin viralliset jatkot olivat menestys. Lavalla nähtiin sankka joukko Blockfestin muita esiintyjiä. Jatkot massiivisella areenalla olivat kuin oma festivaalinsa, ja nyt Blockfesteillä onkin hyvä tilaisuus kasvattaa festivaalia tähän suuntaan.

JVG, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Cledos, Blockfest 2022, Kuva: Stara
JVG, Blockfest 2022, Kuva: Stara
JVG, Blockfest 2022, Kuva: Stara
JVG, Blockfest 2022, Kuva: Stara
JVG, Blockfest 2022, Kuva: Stara
JVG, Blockfest 2022, Kuva: Stara
JVG, Blockfest 2022, Kuva: Stara
JVG, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Pihlaja, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Lil Uzi Vert, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Yung Lean, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Yung Lean, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Yung Lean, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Pyrythekid, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Blockfest 2022, Kuva: Stara
Nublu, Blockfest 2022, Kuva: Stara
50 Cent, Blockfest 2022, Kuva: Stara
Blockfest 2022, Kuva: Stara