Hämmentävä suoritus: Mies puhalsi minuutissa 10 ilmapalloa nenällään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ilmapallon puhaltaminen suulla onnistuu useimmilta ihmisiltä. Haastavammaksi ilmapallon täyttäminen muuttuu siinä vaiheessa, kun sitä yrittää tehdä suun sijaan nenän kautta.

Yhdysvaltojen Idahossa asuva David Rush on saanut nimiinsä jälleen yhden erikoisen ennätyksen. Hän onnistui puhaltamaan 10 ilmapalloa minuutin aikana nenällään. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti hänen rikkoneen maailmanennätyksen.

Todellisena ennätystehtailijana tunnettu Rush yritti rikkoa ilmapalloennätystä jo viisi vuotta sitten. Tuolloin hän ei kuitenkaan allergiaan ja flunssaan liittyvistä syistä onnistunut rikkomaan aikaisempaa yhdeksän nenällä täyteen puhalletun ilmapallon ennätystä. Edellisen ennätyksen rikkoi toinen ennätystehtailija Ashrita Furman vuonna 2016.