Mike Tysonista kertova sarja julkaistaan syyskuussa – nyrkkeilytähti syyttää huijauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raskaansarjan nyrkkeilijä Mike Tyson oli varsinkin 1990-luvulla tiuhaan tahtiin kohuotsikoissa. Tänä syksynä suoratoistossa nähtävä Mike-sarja kertoo dramatisoidun version kuuluisan urheilijan urasta ja sen lukuisista käänteistä.

Mike-minisarja nähdään Suomessa Disney+-suoratoistopalvelussa. Sarja saapuu palvelun valikoimiin 8. syyskuuta. Samaan aikaan valikoimiin lisätään myös tuore Marvel-elokuva Thor: Love and Thunder, Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return -spesiaali ja Sipsonit-lyhytelokuva. Mike Tyson ei ole itse ollut mukana Mike-sarjan tuotannossa. Entinen ammattinyrkkeilijä kritisoi sarjaa taannoin Instagramissa kovin sanankääntein.

– Älä anna Hulu-kanavan huijata sinua. En tue heidän tarinaansa minun elämästäni. Nyt ei ole vuosi 1822, vaan vuosi 2022. He varastivat elämäntarinani eivätkä maksaneet minulle, Tyson kirjoitti.